انتخابات مسئولین انجمن های ورزشی کارکنان برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۵۳ اداری سازمانی
با هدف برنامه ریزی، بسط و گسترش فعالیت های ورزش کارکنان دانشگاه، مسئولین انجمن های تخصصی ورزش (کارکنان ادارای آقا) با برگزاری انتخابات برگزیده شدند.
انتخابات مسئولین انجمن های ورزشی کارکنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، از سوی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و با هدف ایجاد زمینه برای فعالیت های ورزشی کارکنان و تشویق به تشکیل تیم های تخصصی ورزشی، مراسم انتخاب مسئولین انجمن های تخصصی ورزشی آقایان (کارکنان اداری) با حضور جمعی از کارکنان علاقمند 3 آبان ماه جاری در سالن شورای دانشکده حسابداری و مدیریت برگزار شد.

در این نشست مسئولین 9 انجمن تخصصی شامل: فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، ورزش های همگانی، ووشو، کوهپیمایی، بدنسازی، تیراندازی و شنا  با  برگزاری انتخابات برگزیده شدند.

همچنین مقرر شد پس از معرفی دبیران رشته های ورزشی، احکام مسئولین و دبیران به مدت یکسال از طرف مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صادر گردد و از این پس شورای ورزشی کارکنان با حضور مسسئولین انجمن های تخصصی و زیر نظر مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برنامه ها و فعالیت های ورزشی را دنبال نمایند.

لازم به ذکر است جلسه انتخاب مسئولین انجمن های ورزشی بانوان، 1395/8/17 از ساعت 15:30 در محل تالار اجتماعات مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار خواهد شد.

اسامی مسئولین انجمن های تخصصی ورزشی کارکنان دانشگاه (آقایان)

1.  فوتسال : قربان شاکریان

2.  والیبال : علیرضا لهراسبی