گروه زبان اسپانیائی برگزار می‌کند :

۱۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۵۱ آموزش و پژوهش
کارگاه آموزشی بین‌المللی "تاریخ اسپانیا"
گروه زبان اسپانیائی برگزار می‌کند :

کارگاه تخصصی تاریخ اسپانیا با تدریس استاد دانشگاه اتونوما مادرید روزهای 13 لغایت 15 آذرماه  سال جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، گروه آموزشی زبان اسپانیائی کارگاه آموزشی تخصصی را با عنوان "تاریخ اسپانیا" را  با دعوت از دکتر فرناندو کاماچو استاد دانشگاه اتونوما مادرید به مدت 3 روز در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد کرد. در این کارگاه، تاریخ کشور اسپانیا با تاکید بر شکل‌گیری، تکامل و نوگرایی زبان اسپانیولی از ابتدا تا کنون مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

جهان اسپانیایی، زبان و هژمونی جهان آن؛ جهان اسپانیایی زبان کنونی (واقعیت ها و چالش ها) و شکل گیری اسپانیای زبان (مبادی و تاثیرات) عنوان های  این کارگاه تخصصی می باشند.

مهلت ثبت نام در این کارگاه آموزشی تا تاریخ  1395/9/9 اعلام شده است و علاقمندان به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 88694714 تماس حاصل نموده و یا آدرس الکترونیکی Departamento.es@gmail.com   مکاتبه نمایند.

دریافت پوستر کارگاه