سرپرستان دانشکده های علوم اجتماعی و حقوق و علوم سیاسی معرفی شدند

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۶۳۸۵ خبر روز
مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و سرپرستان جدید دانشکده های علوم اجتماعی و حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
سرپرستان دانشکده های علوم اجتماعی و حقوق و علوم سیاسی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی، مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و سرپرستان جدید دانشکده های علوم اجتماعی و حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی و برخی از روسا و مدیرگروه های دانشکده های مختلف دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم از تلاش های دکتر علی اکبر تاج مزینانی، رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی قدردانی و دکتر علی انتظاری به عنوان سرپرست جدید دانشکده معرفی شد. همچنین از خدمات دکتر محمدرضا ویژه، رئیس پیشین دانشکده حقوق و علوم سیاسی قدردانی و دکتر مجید عباسی به عنوان سرپرست جدید دانشکده منصوب شد.