رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کرد

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۲ کد : ۱۶۳۰۱ خبر روز
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه باز شدن تدریجی خوابگاه ها، امروز یکشنبه ۷ آذرماه از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی و دکتر مهدی وجدانی همت، رئیس اداره خوابگاه‌ها از خوابگاه های شهید مطهری و شهید عضدی بازدید کردند.
بر اساس این گزارش ارزیابی سطح آمادگی خوابگاه ها، بررسی مشکلات دانشگاه برای بازگشایی خوابگاه ها و همچنین پیش بینی منابع لازم برای تعمیر و تجهیز خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبائی بخشی از اهداف این بازدید بود.
همچنین در حاشیه بازدید به منظور آشنایی با ظرفیت ها و نوآوری های مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (آزفا) برای ارائه خدمات به متقاضیان از این مرکز بازدید شد و دکتر رضامراد صحرایی، رئیس مرکز آزفا به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط این مرکز پرداخت.