ایجاد پروفایل کاربری دانشجویان در کتابخانۀ دیجیتالی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

۲۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۶۲۴۲ خبر روز
پروفایل کاربری دانشجویان نوورود مقاطع تحصیلی دکتری،کارشناسی ارشد و کارشناسی جهت دسترسی به منابع، و استفاده از خدمات کتابخانۀ دیجیتالی ایجاد و آماده بهره‌برداری است.
ایجاد پروفایل کاربری  دانشجویان در کتابخانۀ دیجیتالی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک فرا رسیدن سال‌تحصیلی جدید به همه‌ اساتید و دانشجویان گرامی به ویژه دانشجویان نوورود به اطلاع می‌رساند، پروفایل کاربری دانشجویان نوورود مقاطع تحصیلی دکتری،کارشناسی ارشد و کارشناسی جهت دسترسی به منابع، و استفاده از خدمات کتابخانۀ دیجیتالی ایجاد شده و آماده بهره‌برداری است. دانشجویان گرامی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت کتابخانۀ دیجیتالی به نشانی  d-lib.atu.ac.ir  و با نام کاربری (شمارۀ دانشجویی) و گذرواژه (کد ملی بدون صفر های آغازین)، از خدمات و منابع کتابخانۀ دیجیتالی استفاده نمایند. دانشجویان محترم توجه داشته باشند باید بعد از نخستین ورود به پروفایل کاربری، رمز عبور خود را تغییر دهند. راهنماهای سریع جستجو در منابع دیجیتالی و نیز جستجوی کتاب از پیوندهای ذیل قابل دریافت است.

راهنمای سریع جستجوی کتاب برای استفاده و امانت

راهنمای سریع جستجوی کتاب برای امانت