پیش‌همایش تخصصی علوم انسانی قرآن‌بنیان با موضوع «روان‌شناسی قرآن‌بنیان» برگزار می‌شود

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۱ کد : ۱۶۱۷۲ خبر روز
به مناسبت چهلمین سالگرد رحلت مفسر بزرگ قرآن کریم علامه محمد حسین طباطبائی (ره) پیش همایش تخصصی علوم انسانی قرآن‌بنیان با موضوع «روان‌شناسی قرآن‌بنیان» در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، این پیش‌همایش تخصصی «روان‌شناسی قرآن‌بنیان» با هدف توسعه دیدگاه‌های روان‌شناسی و مشاوره در قرآن با حضور و سخنرانی دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر معصومه اسمعیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر سعید بهشتی، استاد تمام دانشگاه، دکتر کامران شیوندی چلیچه، استادیار دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه، دکتر کیومرث فرح بخش، دانشیار دانشگاه و دکتر مریم برهمن، استادیار فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی روز سه شنبه 25 آبان ماه 1400 به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

این همایش که نشستی مقدماتی برای برگزاری سومین همایش «علوم انسانی قرآن‌بنیان در مبانی علمی و آرای علامه طباطبائی (ره)» در اسفند ماه سال جاری محسوب می‌شود، با محورهای توسعه گفتمان سازی در زمینه نظریه‌پردازی در زمینه روان‌شناسی و مشاوره، زمینه سازی تحلیل محتوایی آیات مربوطه کنش‌های روانی انسان، زمینه‌سازی استفاده از قرآن به عنوان پایه و اساس نظریه پردازی در روان شناسی و مشاوره از ساعت 9 تا 11:30 در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند از طریق آدرس https://meeting.atu.ac.ir/ch/atu به صورت مجازی در این پیش همایش شرکت کنند.