اعلام زمان مصاحبه معرفی شدگان رشته مدیریت هتلداری

۱۰ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۱۶ خبر روز آموزش و پژوهش
اطلاعیه مربوط به گزینش معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته نیمه متمرکز مدیریت هتلداری دانشگاه
اعلام زمان مصاحبه معرفی شدگان رشته مدیریت هتلداری

معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه‌ای زمان و مکان برگزاری انجام مصاحبه و گزینش پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته هتلداری دانشگاه علامه طباطبائی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این اطلاعیه آمده است: داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان معرفی شده رشته تحصیلی مدیریت هتلداری (کد21881) دانشگاه علامه طباطبایی –تهران  اعلام گردیده، لازم است برای انجام مراحل مصاحبه و گزینش با در دست داشتن مدارک ذیل در تاریخ 15/8/95  از ساعت 30/8 به آدرس تهران، بلوار دهکده المپیک – تقاطع بزرگراه شهید همت – دانشکده مدیریت و حسابداری طبقه همکف سالن شورا مراجعه نمایند.

1.  اصل شناسنامه یا اصل کارت ملی و یک برگ کپی آن

2.  پرینت کارنامه آزمون سراسری

ضمناً داوطلبان چنانچه سابقه ای مبنی بر سوابق آموزشی یا کاری در حوزه هتلداری دارند مستندات مربوطه را در هنگام مصاحبه به همراه داشته باشند.

شماره تلفن دانشگاه: 44737546-021