سرپرست معاونت آموزشی مطرح کرد:

توانمندسازی دانشجویان نیاز اصلی برای ورود به بازار کار است

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۶۱۳۹ خبر روز
تعداد بازدید:۲۵۹۶
گردهمایی مجازی دانشجویان نو ورود دانشکدۀ تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر علی آدمی، سرپرست معاونت آموزشی، دکتر حبیب هنری، رئیس، معاونان و استادان دانشکده و جمعی از دانشجویان نو ورود به صورت مجازی برگزار شد.
توانمندسازی دانشجویان نیاز اصلی برای ورود به بازار کار است

به گزارش روابط عمومی، دکتر آدمی، در این گردهمایی ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود دانشکده، به سخنان مقام معظم رهبری دربارۀ «گام دوم انقلاب» و تاکید ایشان بر حضور جوانان در عرصه های علمی و اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: امروز شاهد تغییر نسل های مدیریتی به سمت جوانان هستیم و این با وجود جوانان فعال امکان پذیر است.
وی اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و این دانشکده به عنوان بخشی از نخبگان کشور، مسئولیت های مهمی در برابر جامعه و مسائل آن دارند و باید در این زمینه پیشرو و پیشقدم باشند. تمام ساختارها و زیرساخت های دانشگاه در خدمت دانشجویان است چرا که نبض دانشگاه و آیندۀ کشور در دست آنها است.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه بر مسئولیت های اجتماعی دانشگاه و دانشجویان تاکید کرد و افزود: اگر برای نهاد دانشگاه چند کارویژه در نظر بگیریم، نخستین آن «دانایی» در محورهای آموزش و پژوهش است و این دو محور به خوبی در دانشگاه علامه طباطبائی پیگیری می شود. همچنین کارویژۀ دوم را «توانایی» است. در دانشگاه های نسل سوم و چهارم در سراسر دنیا، موضوع توانایی مطرح است. توانمندساختن دانشجویان نیاز اصلی برای ورود به بازار کار است. نقش دانشگاه با مسئولیت اجتماعی آن می طلبد که توانایی لازم برای ورود به بازار کار به دانشجویان داده شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبائی دوره های کارآفرینی و مهارت افزایی را برای افزایش توانایی دانشجویان در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: در این دانشگاه ظرفیت های فراوانی برای شکوفاکردن استعدادهای دانشجویان و افزایش توانایی های عملی آنها در کنار آموزش های رسمی وجود دارد. هدف اصلی این است که دانش آموختگان این دانشگاه در کنار مباحث علمی بتوانند تجربه های عملی و مهارت های کارآفرینی و شغلی را هم آموزش ببینند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: کارویژۀ مهمی نیز که از یک دانشجو و دانش آموختۀ دانشگاه علامه طباطبائی مورد انتظار است، حفظ هویت ایرانی و اسلامی است. برای دانشجو داشتن قدرت تحلیل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در کنار تخصص و توانمندی، بسیار مهم است. چیزی که من آن را «دانش آموختۀ دانشگاه علامه طباطبائی با هویت ایرانی و اسلامی» می نامم. این سه کارویژه، دانشجویی در تراز گام دوم انقلاب می سازد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم آشنایی، ملاحظه و رعایت قوانین آموزشی توسط دانشجویان تصریح کرد: لازم است دانشجویان با قوانین آشنایی کامل داشته باشند و چنانچه ابهامی داشته باشند، معاونت دانشجویی آمادۀ پاسخگویی و رفع ابهامات دانشجویان است.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه در ارتباط با زمان آغاز آموزش های حضوری دانشجویان گفت: در این زمینه محدودیت ها و موانعی وجود دارد که در حال رفع آنها هستیم. همچنین منتظر اعلام مقررات و دستورالعمل های اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز هستیم تا تصمیم نهایی در این زمینه اتخاذ شود.
دکتر آدمی در پایان به بازگشایی دانشگاه، به صورت تدریجی و گام به گام اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه روند واکسیناسیون استادان، کارکنان و دانشجویان بسیار مهم است، پیگیر این امر هستیم. نکتۀ دیگر جهش های ویروس کرونا است که به قطعیت نمی‌توان درباره آن صحبت کرد اما تلاش بر این است که آموزش ها از ابتدای آذر ماه به صورت حضوری برگزار شوند.
گفتنی است، در ابتدای این نشست، دکتر حبیب هنری، رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم به دانشجویان نورودی به معرفی بخش های مختلف دانشکده و رشته های آموزشی آن پرداخت.
 


نظر شما :