عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۹ کد : ۱۶۱۱۵ خبر روز
با حکم سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی، عباس نداف‌زاده به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه معرفی شد.
عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم و معارفه مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، امروز 16 آبان ماه 1400 در سالن اجتماعات معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، با حضور دکتر مهدی واحدی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه از تلاش ها و خدمات دکتر حمیدرضا مقامی، مدیر پیشین امور دانشجویی قدردانی و طی حکمی از طرف سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، عباس نداف‌زاده به عنوان مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد.
در این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد مکتبی و تجارب ارزنده جناب‌عالی و بنا بر پیشنهاد سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه به موجب این حکم، به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب می شوید.»
بر این اساس، برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقای سطح کیفی انواع خدمات رفاهی دانشجویان،  نیازسنجی، برنامه‌ریزی و ارائه پیشنهاد و طرح احداث خوابگاه‌های جدید، بهسازی و ارتقای کیفیت خوابگاه های موجود در دانشگاه، برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقای کیفی تغذیۀ دانشجویان، ایجاد نظم و تسریع در امور مربوط به اعطای انواع وام و تسهیلات به دانشجویان، برنامه‌ریزی جهت ارتقای خدمات به دانشجویان خارجی، همکاری با مدیریت فرهنگی دانشگاه برای ارتقای کمی و کیفی برنامه های فرهنگی در خوابگاه ها، همکاری با مدیریت های تربیت بدنی، مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه جهت ارائه خدمات مناسب‌تر به دانشجویان و  برنامه‌ریزی و تلاش در جهت توسعۀ فرهنگ صرفه‌جویی در خوابگاه ها و رستوران های دانشجویی از جمله ماموریت های مهم نداف‌زاده است.