دکتر محسن حبیبی، سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شد

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۲ کد : ۱۵۹۸۵ خبر روز
دکتر محسن حبیبی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی این دانشگاه منصوب شد.
دکتر محسن حبیبی، سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محسن حبیبی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی عصر امروز، چهارشنبه 28 مهرماه 1400، به عنوان سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی این دانشگاه معرفی شد.
در حکم دکتر حبیبی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تدین، روحیه انقلابی و صلاحیت های علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی» منصوب می شوید.
گفتنی است، دکتر حبیبی متولد 1352 تهران، دانش آموخته مقطع دکتری موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در رشته فلسفه و کلام اسلامی و در حال حاضر عضو هیئت علمی گروه فلسفۀ دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی است.