دکتر مهدی واحدی و دکتر معصومه اسمعیلی سرپرستان معاونت «دانشجویی» و «فرهنگی و اجتماعی» شدند
به گزارش روابط عمومی، مراسم تقدیر از خدمات دکتر غلامرضا لطیفی، معاون سابق دانشجویی و دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی و معارفۀ دکتر مهدی واحدی، سرپرست جدید معاونت دانشجویی و دکتر معصومه اسمعیلی، سرپرست جدید معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد مسعود پیامبر رحمت و امام صادق(ع) و هفتۀ وحدت گفت: این جلسه برای تقدیر از بزرگوارانی است که در دورۀ فعالیت خود، منشا خدماتی به دانشگاه بودهاند، لازم است تا سپاسگزاری خود را بیان کنیم و بگوییم که مدیون زحمات شما هستیم و تلاش ها، فداکاری و ایثاری که در دانشگاه انجام دادید از بین نخواهد رفت.
وی با تشکر از پذیرش مسئولیت معاونان جدید، اضافه کرد: وجه اشتراک مدیرانی که امروز از خدمات آنها قدردانی می شود و همچنین مدیرانی که داوطلب پذیرش مسئولیت شدند، مسئولیتپذیری است. پس وظیفه خود می دانیم از آنها سپاسگزاری کنیم.
او با بیان اهمیت موضوع تربیتی در فعالیت های حوزه های دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه، اظهار کرد: فلسفه حیات در نگاه اسلامی این است، انسانی که خداوند آفریده، مسیری را برای تربیت کردن او مشخص کرده است. خداوند در قرآن کریم و دیگر کتب آسمانی فرموده است هدف از آفرینش انسان این است که بتواند راه درست را از خطا تشخیص دهد و در ادامه مسیر توان و استعدادهای خود را شکوفا کند. همچنین می فرمایند در انسان کاستی ها وجود دارد که اگر به حال خودش رها شود آن نیروها انسان را به سمت دیگری سوق خواهد داد.
سرپرست دانشگاه با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت اسلامی و نقش کنشگری تربیتی دانشگاه، تصریح کرد: باید با اتکا بر تعالیم اسلامی و مبانی معرفتی، فهمی از حقیقت امر هستی و حقیقت وجودی خود و دیگران پیدا کنیم. نخستین گام برای تربیت کردن این است که ابتدا مربی باید تربیت شود چرا که اگر مربی تربیت نشده باشد، هیچ وقت نمی تواند تربیت کننده باشد. بنابراین نقش افرادی که قصد دارند در کار دانشجویی و فرهنگی و تعلیم و تربیت وارد شوند باید این باشد که با رفتار خود و نه با زبان، دیگران را به مسیر صحیح دعوت کنند. در این مسیر زمانی می توانیم ادعا کنیم از مسیر اصلی خارج نشده ایم که تصمیماتمان خارج از حب و بغض باشد و خدا را ناظر بر رفتار ها بدانیم. باید به گونهای عمل کنیم که بتوانیم با هزینه ای که نظام جمهوری اسلامی برای استقرار خود پرداخت کرده است و فداکاری و جانفشانی شهیدان، ادامه دهنده راه شهدا و آن بزرگواران باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت های جوانان و نوجوانان افزود: تلاش کنیم زمینه لازم را برای کسب نگرش ها، شایستگی ها، ارزش ها و نیز کسب مهارت های اجتماعی جوانان کنیم. برای حرکت به این سمت باید جریانی را ترتیب دهیم که بتوانیم حس پیوندجویی، توانایی، تابآوری، شایستگی های اجتماعی، هیجانی، رفتاری و اخلاقی را برای نسل جوان به عنوان هدف تربیتی در نظر بگیریم. نکته اصلی و مهم این است که باید صدای جوانان را بشنویم و برای آنها برنامه برنامه داشته باشیم و جوانان را در انجام کارها شریک کنیم.
دکتر معتمدی تصریح کرد: به اعتقاد من اگر بخواهیم به فضای فرهنگی دانشگاه برگردیم، روح اصلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که مقام معظم رهبری مطرح کردند در مشارکت جوانان است. اگر جوان را درگیر فعالیت ها کنیم نسبت به آن کار حس تعلق پیدا می کند و کار را متعلق به خود می داند.
وی با بیان ضرورت مشارکت همه دانشگاهیان برای اعتلای دانشگاه علامه طباطبائی، تاکید کرد: باید زمینه و شرایط حس تعلق را در فضای دانشجویی فراهم کنیم تا دانشجویان با مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و فعالیت های دانشگاه هر کجا ضعف وجود داشت، با استفاده از پتانسیل دانشجویی، ضعف های خود را جبران کنیم. البته این به معنای فراموشی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیست بلکه این قاعده در مورد آنها نیز صدق می کند. چرا که بدون مشارکت هیئت علمی و کارکنان نمیتوان کاری انجام داد.
در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی با تبریک فرا رسیدن میلاد مسعود پیامبر عظیم الشان و امام صادق(ع) و همچنین هفته وحدت، از تلاش ها و خدمات ارزنده مدیرانی که تاکنون مسئولیتی بر عهده داشتند و به قدر توان و ارزش های والایی که در ذهن و اندیشه داشتند قدردانی کرد و همچنین برای مدیرانی که از امروز قبول مسئولیت کردند و به جمع مدیران دانشگاه اضافه شدند آرزوی موفقیت کرد.
وی ادامه داد: امیدوارم با دغدغه های ارزشمند این بزرگواران و با ثبات قدمی که دارند گامی در مسیر اهداف والای دانشگاه برداشته شود.
حجتالاسلام اکبریاقدم با اشاره به توصیفات حضرت علی(ع) از پیامبر اکرم(ص)، گفت: این توصیفات می تواند برای همه ما در انجام مسئولیتی که قرار است بر عهده بگیریم الگو باشد. اگر مسئولیتی بر عهده گرفتیم در هر نقش و جایگاهی که به ما سپرده می شود باید با نام خدا و قوت آن کار را به انجام برسانیم.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری اقدم ادامه داد: همه باید برای اعتلای هویت علمی و فرهنگی و درخشش دانشگاه علامه طباطبائی ایفای نقش کنیم و گام های موثر برداریم. برای این کار هم باید به شناخت نسبت به موضع و محیط کار دست پیدا کنیم و هم از همه ظرفیت های دانشگاه به اقتضای مخاطب استفاده کنیم.
وی خاطر نشان کرد: مسئولیت، انسان را گرفتار میکند پس یادمان باشد خود را تقویت و تربیت کنیم. الفت را که در مباحث دینی ما وجود دارد در نظر بگیریم و نگاه سیستمی، تربیتی، فرهنگی و علمی داشته باشیم تا در انجام ماموریت و مسئولیت هایی که می پذیریم موفق شویم.
لازم به ذکر است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدیه از زحمات و تلاش های معاونان پیشین این حوزه ها تقدیر و حکم مسئولیت سرپرستان جدید معاونت ها از سوی رئیس دانشگاه تفویض شد.
نظر شما :