گزارش تصویری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۵۹۴۰
مراسم تکریم از تلاش ها و خدمات دکتر حسین سلیمی رئیس پیشین و معارفه دکتر عبدالله معتمدی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
گزارش تصویری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم تکریم از تلاش ها و خدمات دکتر حسین سلیمی رئیس پیشین و معارفه دکتر عبدالله معتمدی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رؤسای دانشگاه‌ها و معاونان و جمعی از مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، در سال اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر حسین سلیمی، رئیس پیشین دانشگاه در دوران هشت ساله ریاست، حکم دکتر عبدالله معتمدی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به وی اعطا شد.