پیام تسلیت دکتر معتمدی در پی درگذشت رئیس اداره کارگزینی دانشگاه

۱۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۹ کد : ۱۵۸۷۴ خبر روز
دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی درگذشت دکتر راضیه رحمانی، رئیس اداره کارگزینی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت دکتر معتمدی در پی درگذشت رئیس اداره کارگزینی دانشگاه

«انا لله و انا الیه راجعون »

خبر درگذشت همکار پرتلاش و خدوم دانشگاه مرحومه راضیه رحمانی رئیس فقید اداره کارگزینی دانشگاه موجب تاسف و تاثر عمیق شد و خانواده‌ دانشگاهی علامه طباطبائی را به سوگ نشاند. هرچند تحمل این مصیبت و غم جانکاه برای خانواده ایشان و همکاران دانشگاهی سخت است، لیکن انشاالله به حرمت ایام رحلت نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) لطف و رحمت الهی شامل حال ایشان می‌شود و با انبیا و اولیاء محشور خواهد شد.
این‌جانب درگذشت آن عزیز سفر کرده را به خانواده ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی تسلیت عرض می‌نمایم و غفران و رحمت الهی را برای آن مرحومه و صبر و شکیبایی را برای بازماندگان خواستارم .

دکتر عبدالله معتمدی
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی