از نگاه استادان؛

دکتر امینی: یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه، گسترش چشمگیر فعالیت‌های بین‌المللی است

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۶ کد : ۱۵۶۱۹
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین و تخصصی ترین دانشگاه علوم انسانی کشور در هشت سال گذشته دستاوردهای بسیاری در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و... داشته است. همچنین بسیاری از دانش آموختگان و استادان این دانشگاه در موقعیت‌های اجرایی قرار گرفته‌اند و درخشیده‌اند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سعیده امینی در ادامه اظهار کرد: از مهمترین موفقیت های دانشگاه قرار گرفتن در بین دانشگاه های سطح یک کشور و همچنین قرار گرفتن در بین 11 موسسه برتر کشور در رنکینگ بین المللی سال 2018 است.

وی ادامه داد: دستاورد مهم دیگر مربوط به گسترش چشمگیر فعالیت های بین المللی است که زمینه را برای حضور استادان در نشست ها، همایش ها و ورکشاپ های بین المللی فراهم کرد.

مشروح سخنان دکتر امینی را در ویدئوی زیر می توانید مشاهده کنید.