گزارش تصویری؛

پروژه‌های عمرانی و پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی افتتاح شد/ قطار دانشگاه علامه روی ریل توسعه

۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۲ کد : ۱۵۵۸۷ اداری سازمانی
پروژه های عمرانی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علی اسلامی پناه، معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این مراسم از مرکز رشد شماره 2، موزه و سرای دختران(ایراندخت) بازدید شد و پس از آن مجموعه بوستان دانش واقع در پردیس دهکده المپیک افتتاح شد.

گفتنی است، مرکز نوآوری تخصصی تولید محتوا در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، مرکز نوآوری اجتماعی در دانشکده علوم اجتماعی، مرکز نوآوری علم داده و تحلیل های پیشرفته کسب و کار در دانشکده مدیریت و حسابداری، مرکز علم داده و هوش مصنوعی در مرکز رشد شماره 1 و مرکز آموزش های تخصصی آزاد در جزیرۀ کیش به صورت آنلاین افتتاح شدند.

همچنین در پایان این مراسم از سامانۀ شفافیت، سامانۀ پژوهشی و کتاب تاریخچۀ دانشگاه علامه طباطبائی رونمایی شد.

گزارش تصویری این مراسم را در زیر مشاهده می کنید.