کارنامۀ دانشگاه؛

دکتر لطیفی: معاونت دانشجویی در ارائه خدمات تخصصی به دانشجویان برای دانشگاه پیشتاز بوده است

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۳:۴۳ کد : ۱۵۵۵۴
معاون دانشجویی دانشگااه علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه، بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی کشور است که جزو دانشگاه های سطح یک کشور نیز محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر لطیفی با اشاره به فعالیت های انجام شدۀ توسط مدیریت های مختلف معاونت دانشجویی در سال های اخیر تصریح کرد: در حوزۀ خوابگاه ها در این مدت، بازسازی و تجهیز خوابگاه ها با سرعت و دقت خوبی انجام شده است.

وی ادامه داد: این دانشگاه ها همچنین جزو دانشگاه هایی است که خدمات تغذیه‌ای آن همواره مورد تشویق سازمان امور دانشجویان وزارت علوم قرار گرفته است.

مشروح سخنان دکتر لطیفی را می توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید.