صبح امروز؛

مراسم تشییع و خاکسپارى استاد فقید دکتر گل محمدى برگزار شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۵۵۳۵ خبر روز
مراسم تشییع و خاکسپاری دکتر احمد گل محمدی، مدیر گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور رئیس دانشگاه، استادان، دوستان، شاگردان و جمعی از اعضاى خانواده این استاد فقید برگزار شد.
مراسم تشییع و خاکسپارى استاد فقید دکتر گل محمدى برگزار شد

به گزارش روابط عمومى، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائى در این مراسم ضمن ابراز تسلیت به خانواده دکتر گل محمدی، استادان و دانشجویان وی، گفت: دکتر گل محمدی نماد کامل معصومیت، دانش، اخلاق، بزرگ منشی و آرامش در بین ما بود. برای خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی بسیار دشوار است رفتن دکتر گل محمدی را باور کند.

وى ادامه داد: امیدوارم خداوند ما را در این آزمایش سخت و تحمل دوری این استاد فرهیخته یاری کند. برای این عزیز آرزوی غفران الهی و سعادت ابدی می کنم.

گفتنی است دکتر احمد گل محمدی، 30 مرداد 1400، بر اثر ابتلا به کرونا دار فانی را وداع گفت و در یکم شهریور در قطعه نام آوران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.