برگزاری پنجمین جلسه ستاد برنامه ریزی توسعه فعالیتهای قرآن و عترت(ع)

۰۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۵۵۲ فرهنگی و دانشجویی
پنجمین جلسه ستاد برنامه ریزی توسعه فعالیتهای قرآن و عترت روز اول آبان ماه جاری در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تشکیل شد.
برگزاری پنجمین جلسه ستاد برنامه ریزی توسعه فعالیتهای قرآن و عترت(ع)

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پنجمین جلسه ستاد برنامه ریزی فعالیتهای قرآ« وعترت(ع) با حضور معاون فرهنگی و مدیران آن حوزه و سایر اعضای این ستاد تشکیل و تصمیماتی اتخاذ گردید. در ابتدای جلسه گزارش نیاز سنجی ایی که توسط واحدهای قرآن و عترت و آمار و اطلاعات تهیه شده بود ارائه گردید و از طرف اعضای این ستادبه عنوان یک اقدام ضروری مورد توجه قرار گرفت. پس از بحث و تبادل نظر در خصوص گزارش نیازسنجی نسبت به چگونگی برنامه ریزی آموزش های قرآن و عترت(ع) بحث و گفتگو شد. مقرر گردید برای سرعت دادن به کار دو گروه برای تسریع در نیازسنجی با مسئولیت دو نفر از اعضای ستاد آقایان دکتر وکیل و دکتر اشرفی این امر محقق گردد و حاصل مباحث در اسرع وقت جهت بررسی و تصویب به ستاد تحویل داده شود.