کارنامه دانشگاه؛

دکتر دهقانی فیروزآبادی: روند توسعه و تکامل دانشگاه باعث شده که این دانشگاه در جایگاه مطلوبی قرار بگیرد

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۵۷ کد : ۱۵۴۵۲
دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص توسعۀ کمی و کیفی این دانشگاه گفت: در زمینه های مختلفی در این زمینه می توان سخن گفت. روند توسعه و تکامل دانشگاه در سال های اخیر باعث شده که این دانشگاه در جایگاه مناسبی قرار بگیرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر دهقانی فیروزآبادی در ادامه خاطرنشان کرد: در حیطۀ پژوهشی می توان به توسعۀ زیرساخت ها، فرآیندها، ایجاد ظرفیت ها و ساختارها در حوزه های مختلف پژوهشی اعم از چاپ و انتشارات، کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد، مدیریت امور پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، فعالیت های بین المللی، مرکز کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری و... برای نخستین بار صورت گرفته است.
مشروح سخنان دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی را می توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید.