از نگاه استادان؛

دکتر خورسندی طاسکوه: مشارکت دانشگاه علامه‌طباطبائی در حوزۀ مسئولیت اجتماعی واضح و چشمگیر است

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۶ کد : ۱۵۴۴۴
دکتر خورسندی طاسکوه عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: در سال های اخیر، دانشگاه علامه طباطبائی به سمت تاسیس رشته های جدید و رشته هایی که ارتباط بیشتری با صنعت و جامعه دارند، پیش رفته است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی خورسندی طاسکوه با اشاره به توسعۀ کالبدی دانشگاه، ادامه داد: توسعۀ فیزیکی دانشگاه پیشرفت چشمگیری داشته است که نمونه های بارز آن، راه اندازی آزمایشگاه های مختلف، دانشکده های مستقل، کتابخانۀ مدرن و... است.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: وجه بارز دیگر، مشارکت در مسئولیت اجتماعی دانشگاه است که در این زمینه نقش واضح و مهمی داشته است.

مشروح سخنان دکتر خورسندی طاسکوه را در ویدئوی زیر می توانید مشاهده کنید.