پنجمین همایش آموزش و پژوهش علم اقتصاد برگزار می گردد

۰۴ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۵۴۴ خبر روز آموزش و پژوهش
پنجمین همایش آموزش و پژوهش علم اقتصاد در ایران با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه، 4 آبان در محل دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.
پنجمین همایش آموزش و پژوهش علم اقتصاد برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش با هدف شناسایی و معرفی دستاوردهای جدید در علم اقتصاد، بررسی پیوند بین تئوری‌ها و نظریه های اقتصادی نظام آموزش علم اقتصاد و کاربردهای آن در سطح جامعه و دولت و شناسایی تحولات مورد نیاز در نظام آموزش و پژوهش علم اقتصاد در ایران برگزار می گردد.
این همایش با حضور و ارائه سخنرانی دکتر محمود متوسلی، دکتر حمید ناظمان، دکتر سعید مشیری، دکتر حسین راغفر، دکتر حسن سبحانی، دکتر احسان خاندوزی برگزار خواهد شد و در پایان میزگرد تخصصی مشترک با حضور استادان و چند تن از مسئولان اقتصادی کشور  از جمله رو سای دانشکده های اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، تهران و شهید بهشتی و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار خواهد شد.
این همایش از ساعت 30/12 الی 19 در محل سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.