از نگاه استادان؛

دکتر کاشانی: امروز دانشگاه علامه‌طباطبائی یک نمود عینی بیرونی و قابل احترام در میان مراجع علمی و دانشگاهی پیدا کرده است

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۵۴۱۶
دکتر جواد کاشانی گفت: بنده به عنوان یکی از قدیمی های دانشگاه علامه طباطبائی معتقدم که دوران ۸ سالۀ مدیریت اخیر دورانی بسیار باثبات و همراه با امنیت برای دانشگاه بوده است.

به گزارش روابط عمومی، این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه تاکید کرد: رشد علم و معرفت افزایی در هر جامعه و دانشگاهی وابسته به فراهم بودن امنیت برای اعضای آن است. خوشبختانه در دوران اخیر مدیریت دانشگاه در این زمینه عملکرد بسیار شایسته ای از مدیران شاهد بودیم.

وی اظهار کرد: نکتۀ دیگر، همدلی است که در سایۀ این امنیت برای همه در دانشگاه ایجاد شد. دانشگاه علامه طباطبائی یک نمود عینی بیرونی قابل احترام در میان مراجع علمی و دانشگاهی پیدا کرد که بسیار جای خوشبختی و افتخار دارد.

مشروح سخنان دکتر کاشانی را در ویدئوی زیر می توانید مشاهده کنید.