۰۳ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۵۳۶ آموزش و پژوهش
در راستای توسعه روابط علمی ایران و روسیه: 58 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به دانشگاه زبان شناسی روسیه اهدا شد

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ترویج فرهنگ و زبان فارسی و نیز شناساندن تولیدات علمی خود در حوزه علوم انسانی و اجتماعی تعداد 58 عنوان کتاب را به دانشگاه زبان شناسی مسکو ارسال کرد. این کتاب ها که توسط هیات اعضای از دانشگاه به مسکو انتقال داده شدند، طی مراسمی با حضور مسئولین آن دانشگاه و استادان ایرانی و روسی، به مرکز زبان و فرهنگ ایرانی آن دانشگاه تقدیم شد.
لازم به ذکر است، هماهنگی های لازم در این خصوص از طریق جناب آقای دکتر رضا ملکی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و رایزن فرهنگی کشورمان در کشور روسیه و نیز مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه انجام شده است.