پیام تسلیت دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی به مناسبت درگذشت دو تن از خبرنگاران کشور

۰۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۵۱۷۹ خبر روز
دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در پی درگذشت دو تن از خبرنگاران جوان کشور پیام تسلیتی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی در این پیام آمده است: با نهایت تاسف و تاثر، دو تن از خبرنگاران فعال و خوش نام کشورمان خانم ها مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی به هنگام ماموریت خبری بر اثر حادثه واژگونی اتوبوس، جان به جان آفرین تسلیم کردند و خانواده، دوستان و همکاران جامعۀ رسانه ای و همه وجدان‌های بیدار را سوگوار کردند. آنان که که راوی هزاران خبر و رویداد تلخ و شیرین بودند، اینک خود خبرساز و موضوع خبر تلخ و جانسوز شدند. چه سخت است نوشتن درباره مرگ چراغ های پر فروغی که روشنی‌بخش جان انسان و پیام آور حیات و سرزندگی بودند. از خداوند بزرگ می خواهیم که آنان را در جوار رحمت خود قرار دهد و به خانواده داغدار و دوستان و همکارانشان صبر عطا کند. مهشاد کریمی از فارغ التحصیلان دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و شهره به دانش، ادب و اخلاق بود. اینک فقدان او، همۀ ما را سوگوار و عزادار نمود. دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با تسلیت درگذشت این عزیزان از مسئولان و دست اندرکاران خواهان پیگیری این رویداد تلخ و برخورد با کسانی است که با بی تدبیری و قصور این حادثه تلخ را آفریدند.