دعوت شورای دانشگاه علامه طباطبائی برای مشارکت حداکثری دانشگاهیان در انتخابات ریاست جمهوری

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۱ کد : ۱۵۱۷۴ خبر روز
شورای دانشگاه علامه طباطبائی با صدور بیانیه ای از جامعه دانشگاهی بویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برای حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد۱۴۰۰ دعوت به عمل آورد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

«انتخابات» تجلی‌گاه  اراده جمعی و محمل اصلی مشارکت شهروندان در اداره امور کشور بر اساس میثاق ملی یعنی قانون اساسی است.  شرکت در انتخابات علاوه بر سهیم شدن در تصمیم گیری کشور موجب افزایش سرمایه اجتماعی کشور و اقتدار ملی در برابر بیگانگان است. شورای دانشگاه علامه طباطبائی از عموم شهروندان به ویژه دانشگاهیان عزیز دعوت می کند با اغتنام فرصت، با شرکت در انتخابات و رای آگاهانه و ابراز انتخاب خود، علاوه بر اثرگذاری در اداره امور جامعه، زمینه اعتلای هرچه بیشتر نام ایران و تقویت بنیان مردمی ایران عزیز اسلامی را فراهم نمایند.