دانشگاه علامه‌طباطبائی با دانشگاه داکا بنگلادش تفاهم‌نامۀ همکاری علمی امضا کرد

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۲ کد : ۱۵۰۸۳ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه داکا بنگلاش که از قدیمی‌ترین دانشگاه های این کشور است به صورت آنلاین تفاهم‌نامۀ همکاری علمی امضا کرد.
دانشگاه علامه‌طباطبائی با دانشگاه داکا بنگلادش تفاهم‌نامۀ همکاری علمی امضا کرد

به گزارش روابط عمومی، در راستای گسترش همکاری‏‌های علمی بین‏‌المللی، دانشگاه علامه طباطبائی، تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه داکا بنگلادش امضا کرد.

این تفاهم نامه که به صورت غیرحضوری امضا شد، نخستین تفاهم نامه همکاری علمی دانشگاه علامه طباطبائی با موسسات آموزش عالی کشور بنگلادش است. دانشگاه داکا قدیمی‌ترین دانشگاه بنگلادش است که ضمن فعالیت گسترده در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، به دلیل داشتن گروه زبان فارسی جزو دانشگاه‏‌های با ظرفیت بالا برای همکاری با دانشگاه علامه طباطبائی است.

گفتنی است، این دانشگاه طبق آمار موسسات اعتبارسنجی بین المللی، دومین دانشگاه برتر بنگلادش پس از دانشگاه مهندسی و فناوری این کشور و جزو ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان است.