اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور برگزار شد

۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۹ کد : ۱۵۰۷۸ خبر روز
سی و دومین اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور ۲۰ خردادماه جاری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور برگزار شد

سی و دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور با میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی و با حضور حسین سلیمی رییس دانشگاه علامه طباطبائی، نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، محمود فتوحی فیروزآبادی رییس دانشگاه صنعتی شریف، نصیری قیداری رییس دانشگاه شهیدبهشتی، فرهاد یزدان دوست رییس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به صورت حضوری و جمعی دیگر از روسای دانشگاه‌ها برگزار شد. در  این نشست موضوعات: بازگشایی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از مهرماه ۱۴۰۰، بررسی طرح تعاون- آسیب شناسی بخشنامه اخیر خزانه‌داری کل، آزمون دکتری و م.ضوع لغو حدنصاب نمره از سوی هیات عمومی دیوان عدالت اداری و چگونگی نظارت بر حسن اجرای تمام وقتی ویژه در مرحله دوم همسان‌سازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.