برگزیدگان دانشگاه در سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی شدند

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۹ کد : ۱۵۰۶۷ فرهنگی و دانشجویی
آئین اختتامیۀ سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با تقدیر از تعداد محدودی از برگزیدگان در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد تا ۱۲۵ برگزیده این جشنواره ملی معرفی شده و مورد تقدیر قرار گیرند.

آئین اختتامیۀ سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، دوشنبه سوم خرداد ماه در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر غلام‌رضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۵ برگزیده این جشنواره ملی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است در بین برگزیدگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی بیشترین تعداد رتبه برگزیده را به خود اختصاص داده است.

اسامی برگزیدگان دانشگاه علامه طباطبائی در سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به شرح زیر است:

خانم ندا مرادی، رتبه اول دعا و مناجات خوانی

آقای حبیب صداقت، رتبه اول تحقیق