با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی؛ همایش بین‌المللی «پیوندهای زبانی و ادبی ایران و ترکیه» برگزار می‌شود

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۰ کد : ۱۵۰۶۵ آموزش و پژوهش
سومین همایش بین‌المللی «پیوندهای زبانی و ادبی ایران و ترکیه» ۳۱ شهریور و اول مهرماه سال جاری در دانشگاه استانبول برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی، سومین همایش بین‌المللی «پیوندهای زبانی و ادبی ایران و ترکیه» در تاریخ‌های 31شهریور و اول مهرماه سال جاری با همکاری دانشگاه‌های استانبول و علامه طباطبائی(ره) در محل دانشگاه استانبول برگزار خواهد شد.

بررسی متون ترکی و فارسی با درون مایه‌های مشترک (از قرن ده تا قرن نوزده میلادی)، پژوهش‌های تطبیقی ادبیات ترکی و فارسی در دورۀ معاصر (شعر، رمان، داستان، نمایشنامه) و نقد و بررسی آثار ترجمه شده از فارسی به ترکی و ترکی به فارسی را از محورهای این همایش است.

همچنین، ادبیات ترکی و فارسی در حوزه تمدن اسلامی (شبه قاره هند، آسیای میانه، افغانستان، عراق، بالکان و نوگرایی در ادبیات ترکی و فارسی و تعامل این دو ادبیات با ادبیات غرب، بررسی نسخ خطی ناشناخته ترکی و فارسی در کتابخانه‌های جهان، نقد و بررسی فرهنگ‌های دو زبانه فارسی ترکی و ترکی فارسی و پژوهش‌های تطبیقی ادبیات فولکلوریک ترکی و فارسی (آداب و سنن، اسطورهشناسی، امثال و حکم و...) را از دیگر محورهای این همایش است.

گفتنی است؛ اولین دور همایش بین‌المللی «پیوندهای زبانی و ادبی ایران و ترکیه» با مشارکت وابستگی فرهنگی ایران در سال 1391 در دانشگاه استانبول و دومین دور آن در سال 1393 در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شده است.

کلید واژه ها: ترکی ادبیات ترکی ترکی فارسی فارسی ادبیات ترکی فارسی ادبیات بررسی دانشگاه دانشگاه استانبول همایش