" اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۰ "

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۵۰۵۲ خبر روز آموزش و پژوهش
مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۰"از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۶ خرداد ماه جاری برگزار می گردد.
" اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری  (مصاحبه) سال ۱۴۰۰ "

متن اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه به این شرح است:

ضمن آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 به آگاهی می رساند دانشگاه علامه طباطبائی از تاریخ نوزدهم لغایت بیست و ششم خردادماه سال جاری از متقاضیان مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری، طبق روز و ساعت اعلام شده در کارت آزمون، مصاحبه به عمل خواهد آورد. لذا داوطلبان ملزم به مطالعه دقیق اطلاعیه و رعایت نکات ذکر شده و ثبت نام مطابق زمانبندی اعلام شده جهت شرکت در مصاحبه به صورت آنلاین(برخط) و تصویری می باشند.

دانلود فایل اطلاعیه