پیام تسلیت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت درگذشت دکتر علی علاقه بند

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۹۰۷ خبر روز
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت درگذشت دکتر علی علاقه بند عضو هیات علمی پیشکسوت دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی این ضایعه را به جامعه دانشگاهیان و خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
پیام تسلیت  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت درگذشت دکتر علی علاقه بند

متن پیام تسلیت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به  این شرح است:

خبر درگذشت دکتر علی علاقه بند استاد معظم دانشگاه علامه طباطبائی که نظام دانشگاهی کشور را از خدمات ارزشمند و گران‌سنگ خود برای سال‌های متمادی بهره‌مند کرده بود، موجب تاثر و تالم شد. یقین دارم همه آنهایی که طعم شیرین و گوارای زحمات ایشان را در اعتلای نظام آموزشی کشور چشیده اند و از نزدیک شاهد مجاهدت‌های او بوده اند، ذاکر نام نیکو خواهند بود. ضایعه درگذشت این استاد فرهیخته دانشگاه را به جامعه دانشگاهی کشور، دوستان و ارادتمندانش و به ویژه خانواده معظم و داغدار آن مرحوم تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات در ملکوت اعلی و برای بازماندگان صبر و بردباری مسئلت می نمایم.

دکتر منصور غلامی

وزیر علوم تحقیقات و فناوری