پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مرحوم دکتر علاقه بند استاد پیشکسوت دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۸۶۵ خبر روز
دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی فقدان استاد پیشکسوت و برجسته دانشگاه را به جامعه دانشگاهیان و خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
متن این  پیام به این شرح است:
و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالوا انالله و انا الیه راجعون
با نهایت تاسف و تالم درگذشت همکار اندیشمند و فرزانه، دکتر علی علاقه بند را به خانواده محترم ایشان، همکاران دانشگاه علامه طباطبائی و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌کنم.
شخصیت علمی و جایگاه رفیع ایشان در حوزه مدیریت اموزشی موجب تاثیرگذاری فراوان اندیشه هایشان بوده است. فقدان این استاد برجسته خلائی ‌جبران ناپذیر در اجتماع دانشمندان کشور خواهد شد. از درگاه خداوند متعال رحمت و آرامش برای  روح آن عزیز تمنا میکنم.
دکتر حسین سلیمی
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی