دانشگاه علامه‌طباطبائی جزو موسسه‌های برتر نظام رتبه‌بندی دانشگاهی«راوند» شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۸۲۱ خبر روز
بر پایۀ گزارش «آژانس رتبه‌بندی راوند» در سال ۲۰۲۱، ۱۲ مؤسسۀ ایرانی در سیاهۀ مؤسسه‌های برتر جای گرفتند. بر این اساس دانشگاه علامه‌ طباطبائی در رتبۀ 10 ملی و 643 دنیا قرار گرفته است.
دانشگاه علامه‌طباطبائی جزو موسسه‌های برتر نظام رتبه‌بندی دانشگاهی«راوند» شد

به گزارش روابط عمومی، نخستین هدف این نظام رتبه‌بندی، سنجش عملکرد مؤسسه‌های برتر جهان بر پایۀ چهار حوزۀ کلیدی (آموزش، پژوهش، تنوع جهانی و پایداری مالی) است. افزون بر این، مدیران دانشگاه می‌توانند وضعیت خود را تحلیل و ارزیابی کنند و دانشجویان نیز مؤسسۀ هدف خود را برای ادامه تحصیل آسان‌تر برگزینند.

در جدول یک، امتیاز کل به همراه رتبه‌های ملی و جهانی مؤسسه‌های برتر ایرانی و در جدول دو، رتبه و امتیاز آنها در سنجه‌های گوناگون در این نظام رتبه‌بندی آمده‌اند.

بر پایۀ گزارش سال ۲۰۲۱ میلادی رتبه‌بندی «راوند»، «Harvard University» پیشگام جهان است و «California Institute of Technology-Caltech»، «Stanford University»، «Imperial College London»، «Karolinska Institute»، «MIT»، «University of Oxford»، «ETH Zurich»، و «University of Cambridge» در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.