دانشگاه علامه‌طباطبائی در جایگاه برتر رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور قرار گرفت

۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۶۵۹ خبر روز
در جدیدترین رتبه‌بندی داخلی دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه علامه‌طباطبائی در جایگاه رتبۀ برتر قرار گرفت.
دانشگاه علامه‌طباطبائی در جایگاه برتر رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) رتبه‌بندی و ارزیابی دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸ اعلام کرد که در آن ۱۰۳ دانشگاه حضور داشتند و دانشگاه علامه طباطبائی در میان دانشگاه‌های برتر جامع قرار گرفت.

به گفته سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در این رتبه‌بندی، اطلاعات ۱۰۳ دانشگاه بررسی، ارزیابی و بر اساس ماموریت، دسته‌بندی شد و مورد رتبه بندی قرار گرفت.

محمدجواد دهقانی با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته درجه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی توسط گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام انجام می‌شد، افزود: سال ۹۹ رتبه‌بندی و ارزیابی دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم با شاخص‌های جدید و روش‌شناسی متفاوت نسبت به قبل با هماهنگی و نظارت کامل کارگروه تخصصی رتبه بندی وزرات علوم توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC ) انجام و نتایج آن اعلام شد.

وی یادآور شد: بر اساس این رتبه‌بندی، معیارهای کلی در ارزیابی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش(با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین‌المللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن پنج درصد) انجام می‌شود.

دانشگاه‌های حاضر در رتبه بندی مذکور شامل ۷۲ دانشگاه جامع، ۲۳ دانشگاه صنعتی، چهار دانشگاه هنر و چهار دانشگاه کشاورزی است که دانشگاه های برتر در هر یک از این گروه‌ها معرفی شدند.

بدین ترتیب در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جامع کشور، دانشگاه علامه طباطبائی با توجه به امتیاز کسب شده در بازه رتبه‌ای برتر 1 تا 10 قرار گرفته است.

سایر دانشگاه‌های حاضر در بازه رتبه‌ای 1 تا 10 دانشگاه‌های جامع کشور شامل اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شهید باهنر کرمان، شهید بهشتی، شهید چمران اهواز، شیراز و فردوسی مشهد هستند.