مدرسه بین‌المللی نوروزی ترجمه از 7 فروردین برگزار می شود

۰۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۶۲۰
مدرسه بین‌المللی ترجمه نوروزی از سوی گروه آموزشی مترجمی فرانسه دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری گروه زبان و ادبیات فراسی و انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران 7 لغایت 10 فروردین ماه جاری برگزار می‌شود.
مدرسه بین‌المللی نوروزی ترجمه از 7 فروردین برگزار می شود

در این مدرسه بین‌المللی ۹ استاد برجسته از گروه فرانسه دانشگاه‌های مختلف دنیا، ایتالیا، فنلاند، روسیه، کانادا، چین، کره جنوبی و آلمان حضور دارند. از اساتید برجسته داخلی نیز می‌توان به اساتید دانشگاه‌های علامه طباطبائی، شهید بهشتی و آزاد تهران مرکز اشاره کرد‌.
روز اول این مدرسه به زبان فارسی ارائه می‌گردد. در روز اول (۷ فروردین ۱۴۰۰) استاد میر جلال‌الدین کزازی از ایران، استاد جلال خالقی مطلق از هامبورگ آلمان و دکتر بهمن نامور مطلق رئیس فرهنگستان هنر در مورد اسطوره‌‌شناسی و شاهنامه سخنرانی خواهند کرد‌.

همچنین استادان گروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر محمد رضا حاجی آقا بابائی و دکتر علیرضا منوچهریان در مورد تاثیر ادبیات فرانسه در فارسی سخنرانی خواهند کرد.
کارگاه‌های بعدی این مدرسه از ۸ فروردین صبح و بعد از ظهر با حضور اساتید ایتالیا و کانادا افتتاح خواهد شد.
دبیر علمی و اجرایی این مدرسه بین‌المللی بر عهده  دکتر روح‌اله رضاپور است.
حضور در این مدرسه رایگان است.

برنامه، زمان و نحوه برگزاری  مدرسه