مدال افتخار وزیر علوم بر گردن دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۶۱۷
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال نامه ای خطاب به رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از سیاست های راهبردی این دانشگاه در ارتقای کیفی فعالیت های آموزشی و پژوهشی تقدیر کرد.
مدال افتخار وزیر علوم بر گردن دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، متن نامه دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه به این شرح است:

از زحمات و تلاش‌های جنابعالی و همکاران گرامی در اداره امور دانشگاه با سیاست گذاری‌های راهبردی و ایجاد فضای همدلی موجبات ارتقای کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، تقویت جایگاه آن دانشگاه و کمک به حل معضلات جامعه را فراهم آورده اید، سپاسگزارم.
بی‌تردید تقویت ارزش‌های انسانی، اخلاقی و دینی اثرگذاری دانشگاه را در جامعه بیشتر خواهد کرد. از همه همکاران کوشای هیئت علمی آن دانشگاه، دانشجویان عزیز و کارکنان زحمتکش قدردانی می‌کنم و توفیق روز افزون جناب عالی و ایشان را از خداوند متعال خواستارم.
 منصور غلامی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری