مراسم تکریم و تودیع رئیس دانشکده علوم ارتباطات و معارفۀ رئیس جدید این دانشکده برگزار می‌شود

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۸۱ خبر روز
مراسم تکریم و تودیع رئیس دانشکده علوم ارتباطات و معارفۀ رئیس جدید این دانشکده روز شنبه 23 اسفند ماه، ساعت 14:30 به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم از زحمات چندین سالۀ دکتر محمدمهدی فرقانی در راستای راه‌اندازی ساختمان جدید دانشکده علوم ارتباطات و مدیریت این دانشکده در سال‌های اخیر و همچنین چند دهه فعالیت حرفه‌ای در زمینۀ تعلیم و آموزش دانشجویان دانشکده علوم ارتباطات تقدیر و تشکر خواهد شد.
علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم به صورت مجازی می توانند از طریق گزینۀ «مهمان» در لینک زیر وارد شوند.
گفتنی است دکتر فرقانی پس از سال‌ها تعلیم و آموزش به افتخار بازنشستگی نایل آمدند و دکتر سید محمد مهدی‌زاده، دانشیار گروه ارتباطات به عنوان رئیس جدید این دانشکده منصوب شدند.
لینک حضور در برنامه:  https://meeting.atu.ac.ir/ch/ped