دومین مدرسه اخلاق در پژوهش با عنوان «مدرسه زمستانه اخلاق در پژوهش» آغاز به کار کرد

۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۴۶۳ آموزش و پژوهش
دومین مدرسه اخلاق در پژوهش با عنوان «مدرسه زمستانه اخلاق در پژوهش» در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی، این مدرسه با همکاری کمیتۀ ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از تاریخ 9 الی 13 اسفند 1399 هر روز  ساعت 10 تا 14 به صورت مجازی برگزار می شود.

گفتنی است، دکتر مهدی بهنیافر، دکتر مقصود فراستخواه،دکتر عنایت الله شعبانی،دکتر زهرا شاکری و دکتر علی خورسندی طاسکوه از جمله استادان این دوره هستند.

در نخستین روز از آغاز این مدرسه دکتر علی خورسندی طاسکوه به بیان مباحثی دربارۀ سیاستگذاری آموزش اخلاق در پژوهش پرداخت.