ششمین کنفرانس بین‌المللی هزاره خیام برگزار شد

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۸۴ آموزش و پژوهش
ششمین کنفرانس بین‌المللی هزاره خیام با ارائه مقالات مختلفی از اساتید و پژوهشگران کشورهای مختلف درباره خیام به‌طور زنده در فضای مجازی برگزار شد.
ششمین کنفرانس بین‌المللی هزاره خیام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، در این‌نشست پنج‌ساعته مقالاتی از بهاء‌الدین خرمشاهی، حسن بلخاری، دکتر خوزه مانوئل مخیاس، محمدامیر جلالی، عبدالصبورخان، نجمه دری و خانم شین یی‌تینگ، علمی تمیزال، فرانک هاشمی، محمدممیت الرشید، فاطمه عسگری، علی‌اصغر محمدخانی، کاموران بوزکورت، فیروز اسعد، علیشیر سلطانوف حسنویچ، دلدار پولاتوواکماوونا ارائه شد.

در مقالات ارائه‌شده در این‌رویداد، به موضوعاتی ازجمله مردم‌پسندی خیام، نسبت بین حکیم عمر خیام با ابوعلی سینا، سیر حرکت اندیشه‌های فلسفی در رباعیات خیام، چهره خیام در بنگلادش، مضامین مشترک اشعار خیام با «ولی بای»، مطالعات عمرخیام در ترکیه، چالش ترجمه پذیری رباعیات خیام به زبان آلمانی، مطالعات عمر خیام در ادبیات بنگالی، اقبال حکیم عمرخیام در سرزمین ایتالیک ها، کارنامه خیام پژوهی در ایران، مقایسه مفهوم بدبینی در رباعیات خیام و عظیمی زاده حالتی، پندو اندز در شعر عمرخیام به علت ترجمه نادرست به زبان روسی، و راز محبوبیت خیام پرداخته شد.

در پایان این‌کنفرانس رضا ناظمیان معاون پژوهی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی، با ابراز خشنودی از برگزاری این‌نشست، طبق درخواست علاقه‌مندان از مسئولان برگزاری نشست خواست تا این نشست ها ادامه دار باشد و در نشست‌های آتی، زمان بیشتری در اختیار سخنرانان برای ارائه مقالاتشان قرار داده شود.

مقالات ارائه شده در این‌کنفرانس توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در حال چاپ‌اند و بزودی در اختیار علاقه مندان قرار خواهند گرفت.