ثبت نام در بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
فراخوان شرکت و ثبت نام در بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه (سال 1395)
ثبت نام در بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه

معاونت دانشجویی دانشگاه در اطلاعیه‌ای از کلیه دانشجویان واجد شرایط به منظور شرکت در بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه سال 1395 دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این اطلاعیه آمده است کلیه دانشجویان واجد شرایط از تاریخ 1 لغایت 20 آبان ماه سال جاری می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره به نشانی nemooneh.saorg.ir ضمن مطالعه دقیق و کامل آئین نامه نسبت به ثبت نام، دریافت نام کاربری، رمز عبور، بارگذاری اطلاعات و مدارک خواسته شده در این سامانه اقدام نمایند.
همچنین در اطلاعیه معاونت دانشجویی دانشگاه در خصوص ثبت نام اولیه آمده است: دانشجویان به منظور کسب اطلاعات بیشتر و رفع ابهامات و اشکالات با شماره‌ی 48393403 دبیرخانه‌ی جشنواره‌ی دانشجوی نمونه‌ی دانشگاه علامه طباطبائی تماس گرفته و یا به صورت حضوری به آدرس: تهران، دهکده المپیک، معاونت دانشجویی، طبقه‌ی دوم مراجعه نمائید.

اصلاحیه