پروژه‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه با حضور مسئولان کشوری افتتاح می‌شوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۲۷ آموزش و پژوهش
آیین بهره‌برداری از پروژه‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی ربیعی، سخنگوی دولت و برخی از مدیران ورزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم ساختمان جدید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به صورت حضوری و کلینیک حقوقی دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی، مرکز چین‌شناسی دانشگاه، اولین شتابدهندۀ جامع حوزۀ علوم‌انسانی کشور (فلامینگو) و مجتمع آموزشی-اقامتی شهید مهدیه به صورت آنلاین افتتاح می شود.
گفتنی است، این مراسم روز یکشنبه ساعت 10:30 صبح در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه برگزار خواهد شد.