مجموعه نشست‌هایی به همت بسیج اساتید دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۹۲ فرهنگی و دانشجویی
بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری تعدادی از دانشکده های این دانشگاه به مناسبت گرامی‌داشت چهل و دومین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مجموعه نشست هایی را برگزار می کند.
مجموعه نشست‌هایی به همت بسیج اساتید دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود

بر این اساس نشست علوم اجتماعی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشکده علوم اجتماعی، نشست نقش ادبیات پایداری در ظهور و ماندگاری انقلاب ها در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، نشست خاطرات انقلاب در دانشکده الهیات و معارف اسلامی، نشست ورزش، سلامت و تغییر سبک زندگی مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و نشست مختصات جهان‌بینی رهبران انقلاب اسلامی و تاثیرات آن بر سیاست خارجی ایران در موسسه آموزش عالی بیمه اکو برگزار می شود.

گفتنی است، تمام برنامه ها به صورت آنلاین و در آدرس meeting.atu.ac.ir/ch/fajr برگزار خواهد شد.