نشست هم‌اندیشی «تحول علوم انسانی، زمینه‌ساز تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۹۱ فرهنگی و دانشجویی
به‌مناسبت گرامی‌داشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، بسیج اساتید، گروه معارف اسلامی و مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان این دانشگاه، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی با عنوان؛ «تحول علوم انسانی زمین ساز تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» را برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی، به ‌مناسبت گرامی‌داشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، بسیج اساتید، گروه معارف اسلامی و مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان این دانشگاه، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی با عنوان؛ «تحول علوم انسانی زمینساز تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» را برگزار می‌کنند.

معنویت و اخلاق، علم و پژوهش، اقتصاد، اقتدار، عزت ملی و روابط خارجی، عدالت و مبارزه با فساد، خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی، استقلال و آزادی و سبک زندگی از جمله محورهای این نشست است.

جلسه اول از این سلسله نشست‌ها، دوشنبه 20 بهمن‌ماه ساعت 18:30 تا 20:30 به‌صورت مجازی و در قالب وبینار به آدرس meeting.atu.ac.ir/ch/marefatبرگزار می‌شود.

این نشست با سخنرانی دکتر داود حسین‌پور، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان این دانشگاه، دکتر عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر محمدمهدی مجاهدی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد، حجت‌الاسلام حسام‌الدین خلعتبری، مدیرگروه معارف دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر مهدی واحدی، عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی آموزشی و رئیس بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی و گفت‌و‌شنود سایر استادان حاضر در نشست برگزار خواهد شد.

گفتنی است، برای استادان شرکت‌کننده در این نشست گواهی معتبر صادر می‌شود.