فراخوان ثبت‌ درخواست کار دانشجویی در سیستم گلستان

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۳۵ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
دانشجویان علاقمند به انجام کار دانشجویی می توانند از طریق مراجعه به سیستم گلستان، اقدام به ثبت درخواست کار دانشجویی در زمینه مورد علاقه خود نمایند.
فراخوان ثبت‌ درخواست کار دانشجویی در سیستم گلستان

مدیریت دانشجویی، به منظور ساماندهی کار دانشجویی و الکترونیکی کردن فرایندها، اقدام به راه اندازی سامانه کار دانشجویی در سیستم گلستان نموده است؛ از این رو دانشجویان علاقه مند به انجام کار دانشجویی می توانند از طریق مراجعه به سیستم گلستان، اقدام به ثبت درخواست کار دانشجویی در زمینه مورد علاقه خود نمایند.
***ثبت‌نام اولیه از 12 بهمن تا 30 بهمن***
از طریق سایت معاونت دانشجویی لینک سامانه آموزشی گلستان
یا آدرس: https://ems.atu.ac.ir/home/Default.htm
فعالیت های تعریف شده برای انجام کار دانشجویی:
لازم به ذکر است به کارگیری دانشجویان متقاضی مستلزم اعلام نیاز و تایید واحد مربوطه است و همچنین پرداخت هرگونه حق الزحمه، مستلزم ثبت درخواست در سامانه کار دانشجویی و تایید نهایی آن توسط اداره خدمات و رفاه دانشجویان است.
واحدهای درخواست کننده کار دانشجویی:
•   پر کردن قسمت توضیحات توسط دانشجو الزامی است (محل انجام کار دانشجویی را در قسمت توضیحات ثبت نمایید).
  مدیریت دانشجویی دانشگاه