طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق از تاریخ 12 تا 22 بهمن اجرا می شود

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۳۲ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری،طرح بخشودگی دیرکرد اقساط معوق را اجرا می نماید.
 طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق از تاریخ 12 تا 22 بهمن اجرا می شود

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد، طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق از تاریخ 12 تا 22 بهمن ماه  جاری در دو قالب، طرح بخشودگی دیرکرد اقساط معوق اجرا می شود.

متن این اطلاعیه به این شرح است:
به اطلاع کلیه دانش آموختگان دارای اقساط معوق می رساند که صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری، از تاریخ 12 تا 22 بهمن ماه در دو قالب، طرح بخشودگی دیرکرد اقساط معوق را اجرا می نماید؛ لذا خواهشمند است دانش آموختگانی که می خواهند از این طرح استفاده نمایند در مدت تعیین شده به آدرس www.bp.swf.ir  مراجعه و نسبت به  پرداخت دیون خود اقدام نمایند؛ لازم به ذکر است برای پراخت تنها از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس (موزیلا) وارد سایت شوید.
 * طرح اول: در صورت واریز کل بدهی، بهره مندی از بخشودگی 100 درصدی جریمه دیرکرد
**طرح دوم: در صورت بروز رسانی اقساط معوق، بهره مندی از بخشودگی 50 درصدی جریمه دیرکرد
واریزی های شما حداکثر تا 72 ساعت بعد از پرداخت در سیستم ثبت می گردد؛ در صورت ثبت نشدن در سیستم، رسید فیش بعلاوه صورتحساب 72 ساعت بعد از پرداخت را به آدرس ایمیل Bank@swf.ir به همراه مبلغ پرداختی ، نام و نام خانوادگی و کد ملی خود ارسال نمایید.
ضمنا دانش آموختگانی که از طرح اول استفاده می نمایند، پس از پرداخت کل بدهی خود، درخواست صدور تسویه حساب را ثبت نمایند.

با آرزوی سلامتی و شادابی
                                                                     اداره خدمات و رفاه دانشجویان