تیم دانشگاه علامه طباطبائی تنها نماینده دانشگاه های کشور در مسابقات بین المللی جساپ 2021 شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۰۰ فرهنگی و دانشجویی
تیم موت کورت دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان تنها نماینده دانشگاه های ایران در سال 2021، توانست مجوز حضور در دور بین المللی مسابقات را کسب نماید.

به گزارش روابط عمومی، مرحله مقدماتی معتبرترین مسابقه شبیه سازی دیوان بین المللی دادگستری (موت کورت فیلیپ جساپ) تحت تاثیر همه گیری کووید-19، در حالی برگزار شد که دانشگاه های شرکت کننده می بایست با ثبت لوایح حقوقی کتبی، شرایط کیفی حضور در دور بین المللی مسابقات را از سوی انجمن دانشجویان حقوق بین الملل (ایلسا) کسب می کردند.

تیم موت کورت دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از محدثه عسکری (دانشجوی کارشناسی حقوق)، زهرا حاجی قربانی (دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل) و کیمیا صادقی (دانشجوی کارشناسی حقوق)، پس از تلاش بی وقفه شش ماهه، به عنوان تنها نماینده دانشگاه های ایران در سال 2021، توانست مجوز حضور در دور بین المللی مسابقات را اخذ نماید.
بر این اساس تیم دانشگاه علامه طباطبائی در اسفند ماه سال جاری در دور بین المللی مسابقات که به صورت مجازی برگزار خواهد شد، با دانشگاه های خارجی حاضر در این رویداد علمی به رقابت می پردازد. گفتنی است هدایت تیم دانشگاه علامه طباطبائی برعهده مرتضی نادری (دانشجوی دکتری حقوق بین الملل) و علی مسعودیان (دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل) است.