امضای قرارداد راه اندازی دوره مشترک میان دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه بین المللیD-8

۰۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۷۹ آموزش و پژوهش
در راستای گسترش همکاری‏ های علمی بین المللی، دانشگاه علامه طباطبائی قرارداد راه اندازی سه دوره مشترک با دانشگاه بین المللی D-8 امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی، این قرارداد همکاری در جلسه دیدار روسای دو دانشگاه که دیماه گذشته انجام شد، به امضا رسید. براساس این قرارداد همکاری دو طرف در خصوص جذب و آموزش دانشجویان خارجی در سه رشته مطالعات منطقه‏ ای آسیای مرکزی و قفقاز، علوم اکچوئری (بیم سنجی) و بیمه و در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به همکاری خواهند پرداخت. روسای دو دانشگاه در این جلسه ابراز امیدواری کردند اجرای این قرارداد و قراردادهای قبلی امضا شده، گام بزرگی در گسترش علم و بسط همکاری‏ های علمی بین ‏المللی دو دانشگاه باشد.