وزیر علوم از رئیس دانشگاه علامه طباطبائی برای برگزاری مراسم ملی هفته پژوهش تقدیر کرد

۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۵۴
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور تقدیرنامه ای از اقدامات دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری تقدیر کرد.

متن این پیام به این شرح است:
جناب آقای دکتر سلیمی
 رئیس دانشگاه علامه طباطبائی
 تولید و توسعه علم و دستیابی به فناوری‌های نوین برای ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان و تحقق شعار تبدیل علم به ثروت مرهون تلاش جهادگران عرصه علمی کشور است و هفته پژوهش و فناوری برای بزرگداشت تلاشگران عرصه علم و فناوری و راهیان تعالی و پیشرفت میهن عزیز ایران اسلامی چنین نام گرفته است. به همت والای شما برگزاری باشکوه مراسم ملی هفته پژوهش و فناوری سال ۹۹ درخور ستایش و تقدیر است. بدین وسیله از زحمات جنابعالی صمیمانه تقدیر می کنم و از خداوند متعال دوام توفیقات روز افزون شما را در سایه توجهات حضرت ولی عصر ارواحنا فدا و پیروی از منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئلت دارم.
منصور غلامی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری