اطلاعیه شماره 2 مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص حذف اکانت های ایمیل غیرفعال

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۶۱ خبر روز اطلاعیه ها
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در اطلاعیه ای اعلام کرد:اکانت های ایمیل های غیرفعال حذف می شود.
 اطلاعیه شماره 2 مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص حذف اکانت های ایمیل غیرفعال

متن این اطلاعیه به این شرح است:

ضمن آرزوی سلامت برای کلیه اعضای محترم دانشگاه، پیرو اطلاعیه شماره 1 مرکز فناوری اطلاعات در خصوص غیر فعال سازی اکانتهای بلااستفاده ایمیل؛ به اطلاع می رساند اکانت کاربرانی که در سامانه its.atu.ac.ir تکمیل پروفایل نکرده اند و در یک سال اخیر ورود به سیستم ایمیل نداشته اند، غیر فعال گردید. این دسته از کاربران  تا تاریخ 99/12/1 فرصت دارند تا ضمن ورود به پورتال خدمات فناوری اطلاعات به آدرس its.atu.ac.ir نسبت به ثبت اطلاعات اکانت خود اقدام نمایند. پس از این تاریخ تمامی اکانتهایی غیر فعال که اطلاعات آنها در سامانه ITS ثبت نشده باشند، به صورت کامل حذف خواهند گردید. بدیهی است آدرس ایمیل و محتویات صندوق پستی اکانت های حذف شده قابل بازیابی نخواهد بود.