رئیس دانشگاه از عملکرد هسته گزینش کارکنان تقدیر کرد

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۹۴۳ اداری سازمانی
به مناسبت گرامیداشت «روز گزینش کارکنان» مدیر، اعضا و کارکنان هسته گزینش کارکنان دانشگاه از سوی دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.
 رئیس دانشگاه از عملکرد هسته گزینش کارکنان تقدیر کرد

محمد ظاهری مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی به مناسبت این روز با ارائه گزارشی از اقدامات سال جاری این مدیریت گفت: اولویت ما در برسی صلاحیت ها انتخاب کارکنان متعهد، متخصص و اصلح است. طی ۹ ماه اخیر وضعیت 278 نفر از کارکنان برای جذب وکارگیری، تمدید قرارداد ها و تبدیل وضعیت استخدامی بررسی شد.

او رویکرد تربیتی در هسته گزینش کارکنان را مبنای انتخاب کارکنان متعهد، متخصص و اصلح در ابعاد اخلاقی، اعتقادی و سیاسی عنوان کرد؛ وی افزود: در این راستا، وضعیت 278 نفر از کارکنان برای به کارگیری، تبدیل وضعیت یا تمدید قرارداد آنان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین از 982 نفر برای کارکنان در محیط کار، محیط تحصیل و محل سکونت تحقیق شد.

مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه در تشریح فرایند گزینش عنوان کرد: طی این مدت، 45 مورد مصاحبه، 10 مورد مذاکره ارشادی و 25 مورد سیر مطالعاتی صورت گرفته است، افزون بر آن، استعلام های مورد نیاز این واحد به تعداد 528 مورد از سازمان های مربوطه از جمله: هیات عالی گزینش کارکنان، حراست، هیئت بدوی تخلفات اداری کارکنان، شورای انضباطی دانشگاه ها و وزارت اطلاعات تهیه شده است.

محمّدظاهری در خاتمه اظهار کرد: در نهایت نتایج 278 رای از وضعیت استخدامی کارکنان تاکنون برای مدیریت محترم امور اداری دانشگاه ارسال شده است.